Friday, July 17, 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1436H/2015 Maaf Zahir & Batin...


9 comments:

  1. Selamat Hari Raya Julie.. maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya aidilfitri gak kak Mar..

      Delete
  2. Selamat Hari Raya Julie. Maaf Zahir dan Batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya...maaf zahir & batin juga kak Mala...

      Delete
  3. Replies
    1. Salam lebaran juga bunda...maaf zahir dan batin..

      Delete
  4. Mohan maaf zahir dan batin.

    Rasanya tak lambat lagi nak wish Julie Selamat Hari Raya Aidilfitri.

    Dah selesai pindah rumah dan kemas rumah ke Julie?

    Tengok kekadang bila tak pakai cermin mata, daun ati-ati tu macam bunga indian blanket pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..maaf zahir batin gak Kak Diana..lambat betul Julie reply hihi...dah selesai kak tapi tak berapa nak kemas lagilah rumah ni esp kawasan laman...still berterabur huhu..cantik sangat daun ati2 ni...suka Julie tengok hehe..

      Delete
    2. Takpe tak it slow.
      Laman Kebun Bahagia Bersama pun amat terabur especially bulan Ogos ini,
      dengan kesibukkan raya dan asyik jadi nurse and diri sendiri pun asyik sakit.
      Immune system low sket bulan ini.
      You also take care dear.

      Delete